Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

"Ανθρώπων Έργα", Ιούνιος 2013


Ανθρώπων Έργα
Ένα βράδυ του Μαΐου, εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα, γεννήθηκε η ιδέα για την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού περιοδικού το οποίο θα κυκλοφορούσε δωρεάν στο διαδίκτυο και θα μπορούσε να είναι προσβάσιμο σε όλους όσους θα θέλανε να το διαβάσουν. Ο τίτλος του προέκυψε από ένα τραγούδι που έπαιζε εκείνη την νύχτα, που ερμηνεύει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, "Ανθρώπων Έργα". 

Η αγάπη μας για το βιβλίο, την μουσική, τον κινηματογράφο, την φωτογραφία και κάθε άλλου είδους τέχνης, μας οδήγησε σε αυτό το project. Μετά από την δημιουργία του Διαδικτυακού Ραδιοφωνικού Σταθμού "Music Creations" ο οποίος μπαίνει ξανά σε λειτουργία ξεκινώντας από τις 15/06/2013 με καθημερινές εκπομπές από τις 21:00 έως τις 23:00 και την ιστοσελίδα "Μ' ένα βιβλίο...ταξιδεύω" ήταν θέμα χρόνου να δημιουργήσουμε κάτι καινούριο. Αυτή τη στιγμή η χαρά μας είναι μεγάλη!

Θα χαρούμε πολύ να ξεφυλλίσετε το περιοδικό και να μας πείτε την γνώμη σας, να κάνετε την κριτική σας, να μας προτείνετε κάτι που ίσως λείπει από το περιοδικό και θα θέλατε να υπάρχει στα επόμενα τεύχη που θα κυκλοφορήσουν. Οτιδήποτε μπορεί να κάνει καλύτερο το περιοδικό.

Επίσης όποιος θέλει να διαφημίσει κάτι εντελώς δωρεάν, να συμμετέχει ενεργά στο περιοδικό γράφοντας το δικό του άρθρο ή να έχει μόνιμη στήλη, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail savdim76@gmail.com και θα σας απαντήσουμε άμεσα!

Για να διαβάσετε το πρώτο τεύχος του περιοδικού "Ανθρώπων Έργα" πατήστε εδώ ή εδώ ή εδώ!

Επισημάνσεις

1. Για να ξεφυλλίσετε το περιοδικό θα πρέπει με πατημένο το αριστερό κλικ του ποντικιού να γυρίσετε την σελίδα, έτσι όπως θα κάνατε αν το κρατούσατε στα χέρια σας.
2. Σε περίπτωση που τα γράμματα εμφανίζονται μικρά στην οθόνη σας και δεν μπορείτε να διαβάσετε άνετα, τότε μπορείτε να πατήσετε επάνω δεξιά στo εικονίδιο με την ένδειξη "full screen" ή να κάνετε zoom με τον μεγεθυντικό φακό και μετά να ορίσετε το επίπεδο του zoom.
3. Επειδή κάποιες σελίδες του περιοδικού περιέχουν φωτογραφίες και βίντεο τα οποία μπορείτε να δείτε πατώντας επάνω τους, ενδέχεται να αργεί η φόρτωση των σελίδων αυτών. Απλά περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και θα εμφανιστούν. 
4. Σε περίπτωση που θέλετε να κατεβάσετε το περιοδικό, ώστε να το έχετε σαν αρχείο στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να μας στείλετε ένα e-mail και θα σας αποστείλουμε άμεσα το αρχείο.

25 σχόλια :

  1. ΣΑΒΒΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είσαι καλά Μαρία!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟΤΆΞΙΔΟ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρα πολύ ωραίο !!!!!!βιβλία,μουσική,κινηματογράφος,προτάσεις για ταξίδια....πάρα πολύ ωραία προσπάθεια,δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ..!!!!! Συγχαρητήρια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναστασία σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που σου άρεσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σάββα μου για ακόμα μια φορά με εντυπωσίασες..........μπράβο πολύ ωραία η νέα σου προσπάθεια ! Πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H Αγάπη για το βιβλίο, η ευαισθησία και το ταλέντο δεν λείπει απο εδω, ευχαριστώ πολύ για την τιμή, πολυ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Στέλλα! Η παρ-ουσία σου είναι σημαντική για εμάς!

      Διαγραφή
  8. ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!!!ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΣΥΡΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μιχάλη! Σε ευχαριστώ πολύ! Την αγάπη μου στην Σύρο!

      Διαγραφή
  9. Πολύ όμορφη και αξιόλογη η επιλογή σου σαν προσέγγιση γι αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα της αγοράς ενός βιβλίου...πέρα από το γεγονός ότι βοηθάς πολύ και τους συγγραφείς να γίνουν ευρύτερα γνωστοί μέσα από από εδώ, βοηθάς πολύ και εμάς να ανακαλύψουμε νέους και ταλαντούχους συγγραφείς που μπορεί να μας έχουν διαφύγει της προσοχής.
    Καλή σου επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Αναστασία για τα καλά σου λόγια! Πραγματικά μας δίνουν δύναμη για την συνέχεια! Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  10. Σάββα μου απλά εξαιρετική δουλειά. Τι να πρωτοσχολιάσω, τις προτάσεις για τα βιβλία, την μουσική, τις προτάσεις για τους τουριστικούς προορισμούς, τα βίντεο. Μπράβο!!! Όλα είναι άξια επαίνου. Συνέχισε έτσι. Η δουλειά και το μεράκι σου βγαίνουν. Είμαι πολύ περήφανη που σε γνώρισα και είμαι στο πλάι σου. Πολυδιαβασμένο!!! Καλοτάξιδο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρούλα! Σε ευχαριστώ πολύ που με στηρίζεις σε ότι κάνω!

      Διαγραφή
  11. Μόλις τελείωσα την ανάγνωση....Εξαιρετική δουλειά...Όμορφες και ενδιαφέρουσες όλες οι σελίδες...Πολλές επιτυχίες εύχομαι από καρδιάς...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Γεωργία! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ! Χαίρομαι που βρήκες το πρώτο τεύχος του περιοδικού ενδιαφέρον!

      Διαγραφή
  12. Καλή επιτυχία να έχει καλέ μου φίλε Σάββα το νέο σου εγχείρημα !!!!!!! Ευχάριστο, καλαίσθητο, προσεγμένο και με ποικίλη ύλη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά φίλε Τάσο! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ από καρδιάς!

      Διαγραφή
  13. Καλορίζικο!!!!!!! Πάντα επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Βάσια! Καλορίζικο το βιβλίο σου το οποίο μαθαίνω ότι σκίζει!

      Διαγραφή
  14. Σάββα, δεν έχω λόγια! Πραγματικά εξαιρετική και προσεγγμένη δουλειά! Ίσως και η πιο όμορφη δουλειά που έχω δει τελευταία σχετικα΄με ηλεκτρονικά περιοδικά! Ξεφύλλισα μία-μία σελίδα και χόρταινα κάθε θέμα και κάθε λέξη!
    Καλή επιτυχία και να συνεχίσεις με τηυν ίδια αγάπη, μεράκι και δημιουργία.
    Κια μια πολύ καλή ευκαιρία και ένα βήμα για όλους τους νέους συγγραφείς και δημιουργούς. (μια από αυτούς κι εγώ, ίσως στο μέλλον;Τουλάχιστον ας ονειρεύομαστε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μαρία! Τα όνειρα τουλάχιστον δεν κοστίζουν ακριβά! Εύχομαι λοιπόν να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι! Με πίστη και υπομονή στο τέλος είμαι σίγουρος πως θα φτάσεις στον στόχο σου! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια όσο αφορά το περιοδικό. Πάντα θα στηρίζουμε νέους και παλιούς συγγραφείς και όχι μόνο! Ελπίζω να σου αρέσει ακόμη περισσότερο το δεύτερο τεύχος που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μοιραστείτε το!