Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Θεοί και φύλακες

Θεοί και φύλακες
Τίτλος: Θεοί και φύλακες
Συγγραφέας: Γεωργία Κακαλοπούλου
Σελίδες: 517
Εκδόσεις: Ελληνική Πρωτοβουλία

Ότι έχει γραφτεί δεν αλλάζει... Η Ελένη, ένα πραγματικά αθώο πλάσμα, γεννημένο από την ίδια την ουσία του φωτός, έρχεται αντιμέτωπη με μια τρομερή πραγματικότητα και ένα ζοφερό πεπρωμένο.

Ένα ταξίδι στην Ιταλία θα είναι η αρχή για να κινηθεί μια χιονοστιβάδα από αποκαλύψεις. Μια προφητεία, ένα αιώνιο κακό, ένα τάγμα. Ό,τι γνώρισε, ό,τι αγάπησε, ό,τι πίστεψε είναι διαφορετικό πια. Ο έρωτας και η φιλία θα την πληγώσουν και ο ίδιος της ο εαυτός θα την προδώσει.

Σε ένα βιβλίο γεμάτο μυστικά, σκοτάδι, ίντριγκα, δυνατά συναισθήματα και έρωτα, η αέναη πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό κυριαρχεί. Είναι αλήθεια ότι όλα είναι προδιαγεγραμμένα ή μήπως τα πράγματα ρέουν; Μήπως υπάρχει λύση και ελπίδα ακόμη και εκεί που επικρατεί το σκοτάδι;



2 σχόλια :

  1. Αγαπητέ Σάββα, σε ευχαριστώ πολύ για την αναφορά σου στο αγαπημένο μου Θεοί και Φύλακες και την φιλοξενεία που του προσφέρεις στο υπέροχο μπλογκ σου! Σου εύχομαι καλή συνέχεια και την ευχή πάντα να βρίσκεσαι κοντά στους δημιουργούς που έχουν ανάγκη από άτομα σαν κι εσένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Γεωργία! Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς τους δημιουργούς! Το βιβλίο είναι η καλύτερη παρέα του ανθρώπου. Είναι κάτι που μόνο κέρδος μπορείς να έχεις από αυτό! Εύχομαι να συνεχίσεις να γράφεις όμορφα βιβλία! Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μοιραστείτε το!